Levering

Normalt har du mindre forsendelser på postkontoret 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Større leveranser som kjøretøy blir i hovedsak sendt med Postnord og leveres til din adresse normalt 2-8 dager etter bestilling. Transportør tar kontakt for å avtale utleveringstidspunkt.

Kjøper er ansvarlig for å melde fra til tranportselskapet ved mottak av varen dersom det er mangler eller skader på leveransen. Dersom det er skjulte skader på varen som sannsynligvis skyldes håndtering under transport, skal kjøperen melde fra om dette direkte til transportør innen 8 timer etter mottak.  

For postpakker har du to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Betaling

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 286,- . For sending av større kolli enn postpakker ønsker vi at du tar kontakt for manuell beregning av frakt.